LEVEL 42

Et av Englands og 80-tallets største band!

Opplev historie: Et av Englands og 80-tallets største band!

Ingen som vokste opp på 80-tallet kan ha ungått å høre Level 42 og låter som Running in the family, Lessons in Love og Heaven in my hand. Gruppa lå flere ganger på VG- Lista og har solgt over 30 millioner album.

Gruppen ble dannet i 1980 i London og bestod opprinnelig av Mark King (bassgitar, vokal), Mike Lindup (klaviatur, vokal), Boon Gould (gitar) og Phil Gould (trommer). De tidlige årene kjennetegnes av en sterkt funk-inspirert dansbar popmusikk med tydelige jazzharmonier. Deretter beveget Level 42 seg mot en lettere og mer rendyrket popmusikk. Den opprinnelige gruppen skilte lag i 1987, etter dette har flere ulike versjoner av bandet opptrådt. Men vokalistene Mark King og Mike Lindup er med fortsatt.

Se klipp fra Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=gA7jglcFdm8

http://www.youtube.com/watch?v=GDcE4clM42Y

Ukens Youtube:
Sandnes kulturhus på facebook
Billett- / arrangementsinformasjon

Telefon: 51 60 2010
E-post: adm@sandnes-kulturhus.no

Midlertidige åpningstider:
Mandag-torsdag: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag stengt


Ved arrangement har vi åpent en time i forkant av arrangement.

Web app for iPhone
Web app for iPhone